00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


ANDRE RIEU – UŽIVO U SRBIJI I SLOVENIJI U 2019.

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini i njegov Johann Strauss Orchestra treću godinu za redom vraćaju se u ljubljanske Stožice, dok će u beogradskoj Štark Areni nastupiti prvi put

Gromoglasan pljesak, skandiranje i ovacije kojima je publika prošlog svibnja ispratila jednu od najvećih svjetskih glazbenih senzacija urodili su plodom! Andre Rieu i njegov najveći privatni orkestar na svijetu objavili su da će sljedećeg svibnja treću godinu za redom nastupiti u Ljubljani, ali i kako po prvi puta dolaze u Beograd.

Večeri s Andréom Rieu tijekom godina postale su poznate kao mjesto svjetski poznatih romantičnih melodija, zanimljivih iznenađenja uz mnogo humora i vrhunskih solista. Rieuova karizma, strast i živost čine svaki njegov nastup jedinstvenim iskustvom. Osvajajući rasprodane arene i dotičući brojna srca, Andre Rieu je uzor i inspiracija umjetnicima diljem svijeta.

Put do svjetske slave Andre Rieu započeo je u rodnoj Nizozemskoj, svirajući na svadbama. Naravno, ambicije su mu sezale mnogo dalje te je već 1988. osnovao Johann Strauss Orchestra sa samo 12 glazbenika. Ostalo je, kako uzrečica kaže, legenda – kroz tri desetljeća skromni izvođački sastav postao je najveći privatni orkestar na svijetu sa čak 150 članova. Brojke iza Rieua više su no impresivne: od 40 milijuna prodanih albuma njih 30 završilo je kao broj 1 svjetskih top ljestvica, njegove nastupe godišnje pogleda čak 600.000 obožavatelja.

  1. 05. 2019. Beograd, Štark Arena
  2. 05. 2019. Ljubljana, Center Stožice

Ljubljana: 24.05.2019.

Ulaznice nabavite na:

www.eventim.hr