00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


ANDRÉ RIEU VRAĆA SE U SRBIJU!

NE PROPUSTITE NASTUP SVJETSKE SUPERZVIJEZDE U BEOGRADSKOJ ŠTARK ARENI 14.11.2024.

Beograd i André Rieu očigledno dijele posebnu vezu! Nizozemski “Kralj valcera”, čiji koncerti svake godine oduševljavaju više od 600.000 gledatelja diljem svijeta, s veseljem najavljuje povratak u Beograd, 14. studenog 2024.! Zanimanje beogradske publike nas ne treba čuditi jer koncerti ovog dirigenta i violinista i njegovog Johann Strauss orkestra predstavljaju vrhunski provod za cijelu obitelj – spektakularan dolazak na pozornicu, raskošni kostimi, romantičan i vedar program s glazbom iz svijeta mjuzikla, opera, operete, filma i neizbježne omiljene valcere. Svaki njegov nastup uistinu je nezaboravno iskustvo dodatno začinjeno humorom i šarmom gdje se večer koncerta pretvara u mnogo više od samog glazbenog doživljaja!

Devet milijuna pratitelja na Facebook stranici, više od 40 milijuna prodanih albuma kao i više od pola milijuna posjetitelja na koncertima svake godine jasno pokazuju kako je ovaj megapopularni violinist već dugo uspješniji od mnogih pop i rock zvijezda diljem svijeta!

“Emocije su mi najvažnije i na moje koncerte svi su dobrodošli!”, kaže Rieu. “Otvaramo svoja srca publici koja nam uvijek uzvraća istom mjerom. Svake večeri sa svojim orkestrom gledam raspjevane i rasplesane ljude u publici, radosne i bezbrižne. Zajedno provodimo večeri koje sigurno nikad nećemo zaboraviti. Presretan sam kad primim poruke obožavatelja koji kažu kako su dugo nakon koncerta prepuni dojmova!”

Veliki tim s kojim ovaj umjetnik stiže u Zagreb sastoji se od stotinjak članova, a obuhvaća ne samo najveći privatni orkestar na svijetu, zbor i soliste, već i kuhare, liječnika i fitness trenera. Ujedno raspolaže s čak četiri pozornice kao i četiri kompleta instrumenata što uvelike olakšava održavanje koncerata na različitim kontinentima, a mnogi glazbenici uz njega su već više od 25 godina!

Budite dio nove svjetske turneje i osigurajte svoje ulaznice na vrijeme na www.tickets.rs.

André Rieu uživo u Beogradu 14. studenog 2024. – Glazba za dušu, uspomene za cijeli život!

Beograd: 14.11.2024.

Ulaznice nabavite na:

www.tickets.rs