00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


ANDRÉ RIEU JOŠ JEDNOM U SLOVENIJI!
NE PROPUSTITE NASTUP SVJETSKE SUPERZVIJEZDE U ARENI STOŽICE, LJUBLJANA, 16.11.2024.!

Miljenik slovenske publike vraća se u Ljubljanu! Nizozemski “Kralj valcera”, čiji koncerti svake godine oduševljavaju više od 600.000 gledatelja diljem svijeta, posebno se raduje još jednom koncertu u Ljubljani, 16. studenog 2024.! Koncerti ovog dirigenta i violinista i njegovog Johann Strauss orkestra predstavljaju vrhunski provod za cijelu obitelj – spektakularan dolazak na pozornicu, raskošni kostimi, romantičan i vedar program s glazbom iz svijeta mjuzikla, opera, operete, filma i neizbježne omiljene valcere. Svaki njegov nastup uistinu je nezaboravno iskustvo dodatno začinjeno humorom i šarmom gdje se večer koncerta pretvara u mnogo više od samog glazbenog doživljaja! Stoga ne čudi da ga slovenska publika uvijek s veseljem dočekuje!

„Ponosan sam što Star produkcija godinama surađuje s izuzetno profesionalnim timom Andre Rieu-a koji nam ukazuju povjerenje nastavljajući suradnju s nama iz godine u godinu, još od 2016. Svaki novi koncert je potvrda uspješne suradnje, na radost publike koja vjerno prati tog karizmatičnog dirigenta, violinistu, tvorca ideja jer on na svojim koncertima ima viziju razveseliti ljude, pružiti im svečanost, zabavu, a kroz divne klasične melodije u pratnji svog velikog orkestra koji mu je kao obitelj. Zbog svega ovoga ga i sljedeće godine iščekujemo s veseljem!” - izjavio je Alen Ključe, direktor Star produkcije, najavljujući ovaj koncert.

Devet milijuna pratitelja na Facebook stranici, više od 40 milijuna prodanih albuma kao i više od pola milijuna posjetitelja na koncertima svake godine jasno pokazuju kako je ovaj megapopularni violinist već dugo uspješniji od mnogih pop i rock zvijezda diljem svijeta!


“Emocije su mi najvažnije i na moje koncerte svi su dobrodošli!”, kaže Rieu. “Otvaramo svoja srca publici koja nam uvijek uzvraća istom mjerom. Svake večeri sa svojim orkestrom gledam raspjevane i rasplesane ljude u publici, radosne i bezbrižne. Zajedno provodimo večeri koje sigurno nikad nećemo zaboraviti. Presretan sam kad primim poruke obožavatelja koji kažu kako im se ni nakon dva tjedna od koncerta nisu slegli dojmovi.”

Veliki tim s kojim ovaj umjetnik putuje svijetom sastoji se od stotinjak članova, a obuhvaća ne samo najveći privatni orkestar na svijetu, zbor i soliste, već i kuhare, liječnika i fitness trenera. Ujedno posjeduje i čak četiri pozornice kao i četiri kompleta instrumenata što uvelike olakšava održavanje koncerata na različitim kontinentima, a mnogi glazbenici uz njega su već više od 25 godina. On sam svira Stradivariusa iz 1667. godine!

Budite dio njegove nove svjetske turneje i osigurajte svoje ulaznice na vrijeme na www.andrerieu.com i u sustavu Eventim od 2. listopada 2023.

André Rieu uživo u Ljubljani 16. studenog 2024. – Glazba za dušu, uspomene za cijeli život!

Ljubljana: 16.11.2024.

Ulaznice nabavite na:

www.eventim.si