00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


DA KRAJ GODINE BUDE BAJKOVIT, POBRINUT ĆE SE ANDRÉ RIEU!
NAJAVLJUJE NOVU SVJETSKU TURNEJU 2023. GODINE

Zbog velikog interesa slovenske publike za ovogodišnji koncert, André Rieu odlučio se ponovno vratiti u Sloveniju 8. studenog iduće godine. Nažalost, mnogi njegovi slovenski obožavatelji ove su godine ostali bez ulaznica jer je događaj koji će se održati 26. studenog u Areni Stožice u Ljubljani već rasprodan.

Zato vam virtuoz na violini i u idućoj godini obećava eksploziju emocija. “Jako sam sretan što ću se ponovno vratiti u Sloveniju 2023. godine. Već nakon prvog nastupa u Ljubljani zavoljeli smo slovensku publiku. Vi ste nam otvorili svoja srca, a mi svoja. Zajedno smo provodili večeri koje nikada nećemo zaboraviti. Zato će Slovenija ponovno biti dio naše svjetske turneje 2023. godine. Zajedno s orkestrom vraćamo se s novim programom punim veselja, romantike i brojnih iznenađenja“, najavio je André Rieu.

Na najavu novog koncertnog spektakla Alen Ključe, direktor Star produkcije, sažeo je svoje misli: „Poznato je koliko truda i optimizma André ulaže u pripremu svojih koncerata, ali iu odnos sa svojim orkestrom. Upravo je kralj valcera, kako ga mnogi nazivaju, učinio klasičnu glazbu dostupnom svima. Iskreno se veselimo i veselimo što se sljedeće godine ponovno vraćaju u Sloveniju. Veseli nas i iznimno velik interes ljudi za njihov koncert.”

André Rieu je u svojoj bogatoj karijeri prodao više od 40 milijuna albuma diljem svijeta. Postao je prvi klasični instrumentalist koji je dosegao drugo mjesto britanske ljestvice pop albuma, a 15 njegovih albuma dospjelo je među 10. Novim božićnim albumom Silver bells želi dočarati blagdansku atmosferu u vašim domovima i poželjeti vam prekrasan blagdansko vrijeme s puno glazbe. Sa svojim orkestrom Johann Strauss također njeguje blagdanski duh kroz glazbu punu ljubavi i magije. André već 35 godina nastupa sa svojim popularnim orkestrom Johanna Straussa, koji se smatra najvećim privatnim orkestrom na svijetu. Svake godine oduševi više od pola milijuna obožavatelja svojim dorađenim nastupima uživo. Njegovi videi na YouTube kanalu imaju više od milijardu pregleda, a na Facebooku ga prati 9 milijuna obožavatelja. Svake godine svojim nastupima obara rekorde.

Ulaznice će biti u prodaji od petka, 25. studenog 2022. od 11:00 sati na www.eventim.si. Nabavite ih na vrijeme!

Ljubljana: 08.11.2023.

Ulaznice nabavite na:

www.eventim.hr