00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


ANDRE RIEU SE VRAĆA PRED SRPSKU PUBLIKU!

Zbog trenutne epidemološke situacije u svijetu, preporukama i odlukama nadležnih službi o odgodi održavanja javnih događanja u svrhu prevencije širenja zaraze koronavirusom (COVID-19), odgođen je koncert  "Andre Rieu i Johann Strass Orchestra"  koji se 25. studenog 2020. trebao održati u beogradskoj Areni. Novi termin održavanja nastupa je 10. studenog 2021. godine, a već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum. 

„Pozdrav dragi moji prijatelji u Srbiji! Moj orkestar i ja smo se neizmjerno veselili povratku u vašu lijepu zemlju i nastupu ove godine. Ali sigurnost za vas, moje divne fanove, za moje muzičare i tim, koji su svi dio velike Andre Rieu obitelji, je na prvom mestu! Radujemo se vidjeti vas slijedeće godine u Beogradu i jedva čekamo da dođemo u Srbiju u 2021. Zahvaljujemo na strpljenju i molimo vas da ostanete zdravi. Puno ljubavi iz Maastrichta! "- izjavio je Rieu.

André Rieu, nizozemski "Kralj valcera", koji je učinio klasičnu glazbu dostupnom svima, sa svojim će Johann Strauss orkestrom ponovo posjetiti Beograd 10. studenog 2021., u sklopu svjetske turneje.
Nazvan "maestro mase“ (New York Times) ove godine, srpska publika veselit će se potpuno novom programu, fantastičnim melodijama iz filma i opere, kao i tradicionalne glazbe, i naravno plesati valcer u nezaboravnoj večeri glazbe i plesa.
"Moj orkestar i ja smo tako uzbuđeni što se ove godine tokom naše svjetske turneje ponovno vraćamo u Beograd. Naš posljednji posjet 2019. bio je zaista nezaboravan i emotivan. Publika u Srbiji je tako entuzijastična, strastvena i topla. Bit će divno vratiti se u vašu zemlju u studenom da proslavimo ljubav, život i naravno: glazbu“ – izjavio je Rieu.
André Rieu nastavlja graditi carstvo od svjetske turneje klasične glazbe. On čvrsto vjeruje kako je klasična glazba stvorena za svakoga. Na njegovim koncertima naći ćete publiku koja se smije, plače, pjeva i pleše. Njegov besprijekoran način da zadivi svoje gledatelje od početka do kraja, radeći klasičnu glazbu zabavnom i suvremenom, učinio ga je jednim od najvećih zabavljača našeg vremena. 2019. je bila najuspješnija godina u njegovoj karijeri, s preko 700.000 ulaznica prodanih širom svijeta. Koncerti su mnogo više od glazbe. Prelijepe haljine, veliki ekrani iza orkestra, međunarodni solisti, romantično osvjetljenje i mnogo humora, čine koncerte André Rieu-a savršenom zabavom za cijelu obitelj.
„Nakon onako pozitivne reakcije publike, povratak Andrea Rieua i njegovih glazbenika ne predstavlja veliko iznenađenje. Sa zadovoljstvom mogu reći kako su brojni zaljubljenici u glazbu prepoznali veliki trud, energiju i vrhunsku produkciju koja stoji iza svakog nastupa i ne sumnjamo da će odaziv ponovno biti odličan – izjavio je direktor Star produkcije i organizator koncerta Alen Ključe.

Ulaznice za ovaj spektakl koji će se održati 10.11.2021. godine u beogradskoj Štark Areni s početkom u 20:00 sati možete nabaviti na www.tickets.rs i svim prodajnim mjestima Ticket Vision-a.

Beograd: 25.11.2020.

Ulaznice nabavite na:

www.tickets.rs