SVJETSKA GLAZBENA ZVIJEZDA PRVI PUT U HRVATSKOJ

Zbog mjera opreza koje se poduzimaju u svrhu prevencije širenja zaraze korona virusom (COVID-19), odgođen je koncert Celine Dion, koji se u sklopu svjetske turneje “Courage”, 5. lipnja trebao održati u zagrebačkoj Areni.
O novom terminu održavanja koncerta javnost će biti obaviještena uskoro.

“Mislim i molim za sve one koji su u ova teška vremena ostali bez voljenih i koji su mnogo patili tijekom ove strašne epidemije. Znam da se svi bore i pokušavaju prilagoditi ovim izazovnim okolnostima ne znajući kada će se stvari vratiti na staro. Ali i ovo će jednog dana proći, nadam se prije nego kasnije. U međuvremenu, moram reći koliko se divim svim zdravstvenim djelatnicima i hrabrim ljudima koji daju sve od sebe i u ovim teškim vremenima brinu za nas. Veselim se danima kada ćemo ponovno moći pjevati i plesati zajedno. Za sada, zdravlje i sigurnost su prioritet svima… ali jedva čekam vratiti se na pozornicu i biti ponovno s vama.” Izjavila je Celine.

Jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih superzvijezda u povijesti pop glazbe, Celine Dion, dolazi u Arenu Zagreb! Zagrebački koncert, u organizaciji Star produkcije, dio je velike svjetske turneje na kojoj će promovirati svoje najnovije studijsko izdanje (“Courage”), a koja je započela 18. rujna u Quebecu.

COURAGE WORLD TOUR uključivati će više od 100 gradova diljem svijeta, a za produkciju na najvećem svjetskom nivou biti će, uz Star produkciju, zadužen i Concerts West / AEG Presents. Europski dio turneje započeti će 23. svibnja 2020. godine u Lodzu u Poljskoj, a osim brojnih gradova u Velikoj Britaniji i Njemačkoj, ova velika glazbena diva posjetiti će i razveseliti svoje obožavatelje u Belgiji, Švicarskoj, Nizozemskoj, Austriji, Francuskoj, Italiji, Finskoj, Švedskoj, Finskoj, Danskoj, ali i po prvi puta one u Hrvatskoj te na Malti i Cipru.

Celine Dion je objavila tri nove pjesme sa svog dugoočekivanog nadolazećeg albuma pod nazivom Courage, koji je diljem svijeta dostupan od 15. studenog 2019. “Imperfections,” “Lying Down,” and “Courage” predstavljaju nov i uzbudljiv pravac za Celine, a upravo danas premijerno je objavljen video za singl " “Imperfections”

Celine Dion jedna je od najpriznatijih, najcjenjenijih i najuspješnijih izvođača u povijesti pop glazbe. Do 18. godine osvojila je brojne nagrade, dominirala je na top ljestvicama 1990-ih, a prodala je gotovo 250 milijuna albuma tijekom 35-godišnje karijere. Dobitnica je pet Grammya, dvije nagrade Akademije, sedam Američkih glazbenih nagrada, 20 Juno nagrada (Kanada) i nevjerojatnih 40 nagrada Félix (Quebec). “Diamond Award” koju je osvojila 2004. godine priznala joj je status najprodavanije umjetnice svih vremena, a 2016. godine Billboard Music Awards dodijelio joj je nagradu za životno djelo. Bila je i na vrhu US Dance Club ljestvica u srpnju 2018. s remiksom singla “Ashes” iz filma Deadpool 2. U lipnju 2018. Celine je uzela dvomjesečnu stanku od nastupa u Ceasers Palaceu u Las Vegasu, kako bi se uputila na svoju rasprodanu turneju CELINE DION LIVE 2018, na kojoj je održala ukupno 22 koncerta u 12 gradova u Aziji, Australiji i Novom Zelandu. Poslije dugih 16 godina, 08. lipnja 2019., Celine Dion završila je s nastupima u Las Vegasu.

Glazbeni spektakl ove velike glazbene dive koncert je koji se mora doživjeti.

.

Ulaznice nabavite na:

www.eventim.hr