00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


LAURA PAUSINI EKSKLUZIVNO NA NAŠIM PROSTORIMA!

Talijanska zvijezda najavila nastavak europskog dijela svjetske turneje, prvi put stiže u susjednu Sloveniju u Arenu Stožice 20.12.2024.


Nakon brojnih rasprodanih arena diljem Europe, a na traženje obožavatelja, Laura Pausini danas je najavila nove datume zimskog dijela svoje uspješne Svjetske turneje 2023/2024. Na ovom popisu odabranih gradova našla se prvi put i Ljubljana u kojoj ćemo ju imati prilike čuti 20.12.2024. Najava je stigla iz Latinske Amerike gdje je koncertom u Čileu otvorila američki dio turneje.

“Moj poklon vama za Dan zaljubljenih: turneja se nastavlja sljedeće zime 2024. Vraćam se u Europu da opet budemo zajedno.” – ovako je Laura 14. veljače iznenadila svoje obožavatelje na Facebooku, i to nakon što je već više od 170.000 ljudi posjetilo njene rasprodane koncerte diljem Europe.

Održala je obećanje i danas objavila datume zimskog dijela turneje koji kreće u Londonu, a osim njega i Ljubljane najavljeni su Eboli, Bari, Rim, Livorn, Pesaro, Milano, Torino, Marseille, Malaga, Pamplona, Ženeva, Basel, Minhen, Sofia, Beograd i Messina.

“Ne želim stati jer već više od 30 godina radim upravo ovo, dolazim na pozornicu i dajem se publici.” – kaže Laura. “U svakom gradu sam doživjela topli doček pun ljubavi i to je ono što uvijek nosim sa sobom na pozornicu i ne mogu vam opisati koliko se voljeno zbog toga osjećam. Obećala sam da ću pjevati dok ne vratim obožavateljima svu ljubav koju su mi pružili. Također, samo na pozornici je moguć takav doživljaj, od samog početka do zadnjeg trenutka koncerta. Moje uzbuđenje ne prolazi jer dok godine prolaze, ljubav je i dalje tu. Odabrala sam Valentinovo za najavu kako bih i obožavateljima i sebi poklonila jedno novo poglavlje ove nevjerojatne turneje koju ću pamtiti zauvijek.”

Na ovom koncertu nas očekuje izvanredan show, produkcijski zahtjevan, dva i pol sata glazbe sa set listom punom njenih poznatih hitova kao što su “La Solitudine”, “Tra te e il mare”, “Non c’é”, “Strani Amori”, “Simili” i mnogi drugi, ali i pjesama s posljednjeg albuma Anima Parallele/Almas Paralelas, objavljenog u listopadu 2023.

Nakon Latinske Amerike, Laura nastavlja turneju koncertima u SAD-u, a prošle ju je godine Latin Recording Academy proglasila Osobom godine.
“Nevjerojatan je osjećaj raditi sa zvijezdom kakva je Laura Pausini i cijelim njenim timom. Počašćeni smo i sretni što smo uspjeli ostvariti ovu suradnju i organizirati njen prvi koncert na ovim prostorima. Siguran sam da će publika uživati na koncertu u Ljubljani i nestrpljivo očekujem prosinac!” – izjavio je Alen Ključe, direktor Star produkcije koja je organizator koncerta.

Ulaznice su u redovnoj prodaji od petka 1.3.2024. od 11.00. sati na eventim.hr.

Članovi fan kluba moći će svoje ulaznice nabaviti u pretprodaji od srijede 28.2.2024. u 11.00 sati na eventim.si.

Ljubljana: 20.12.2024.

Ulaznice nabavite na:

www.eventim.hr