00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


Nina Badrić Valentinovo u Lisinskom

Nina Badrić jedna je od najcjenjenijih hrvatskih glazbenica čija karijera uspješno traje punih 30 godina. Od početka karijere ne odstupa od kvalitetne glazbe s kojom gradi svoj glazbeni put.

Na koncertu za Valentinovo publici će se još jednom približiti svojim prepoznatljivim romantičnim, ljubavnim izričajem koji snažnom interpretacijom jamči nezaboravnu večer i to kroz njene najveće hitove: Čarobno jutro, Dodiri od stakla, Dat će nam Bog, Dani i godine, Za dobre i loše dane, Čežnja, Rekao si, Ratujem s tugom i brojne druge.

Dosad je objavila sedam solističkíh albuma, mnogobrojne live albume, singlove i duete s eminentnim glazbenicima diljem regije, ali i svijeta.
Nina je jedna od najtiražnijih hrvatskih glazbenica čiji albumi uvijek premašuju zlatne naklade. Dobitnica je osam nagrada Porin, ali i mnogih drugih. Autorica je većine svojih pjesama, a upravo sa svojom autorskom skladbom Nebo predstavila je Hrvatsku 2012. godine na natjecanju Eurosong u Bakuu u Azerbajdžanu.

Posljednjom pjesmom Pamtim, koju opisuje kao najosobniju dosad, nastavlja plodnu diskografsku karijeru.

Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku - više saznajte OVDJE) te prema uputama iz Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021. (članak VII.). Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan koncerta od 18 sati do 19.30 u prostorima Lisinskog.

Program sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.
#jersviratisemora2

Zagreb: 14.02.2022.

Ulaznice nabavite na:

www.lisinski.hr