00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


EKSKLUZIVAN ACOUSTIC NASTUP - PETAR GRAŠO U KOLOVOZU NASTUPA U DUBROVNIKU

Splitski pjevač u posljednjih godinu dana osvojio je hitovima radijske top ljestvice u Hrvatskoj i regiji, održao je seriju rasprodanih koncerata u dvoranama i Arenama, a sad se priprema za nadolazeću ljetnu turneju jadranskom obalom. Petar Grašo tako će 15.kolovoza u organizaciji Star produkcije održati koncert na prekrasnoj taraci tvrđave Revelin. Intiman koncert na kojem će otpjevati svoje najveće hitove u acoustic verziji Grašo će imati pred samo petstotinjak posjetitelja što dovoljno govori o ekskluzivnosti ovog nastupa.

- Želim ispuniti želje publike i doći u sve gradove gdje me žele slušati, a moram priznati da sam se nakon velikih dvorana i Arena zaželio koncerata u manjim prostorima - kaže Grašo.

Njegovi nastupi odavno su poznati kao raskošni koncertni spektakli visoke produkcije za koje se uvijek traži ulaznica više. Nakon niza nagrada koje je lani osvojio, uključujući i nagradu publike za hit godine Cesarica, Grašo je ponovno potvrdio status jedne od najvećih glazbenih zvijezda.

Nastup na tvrđavi Revelin bit će izvrsna prilika da se uvjerite zašto je jedan od najtraženijih izvođača, a ulaznice za Grašin koncert 15. kolovoza u Dubrovniku možete nabaviti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Dubrovnik: 15 i 16.08.2019.

Ulaznice nabavite na:

www.eventim.hr