00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


PETAR GRAŠO U JEDAN DAN RASPRODAO ŠIBENSKU TVRĐAVU – ZBOG VELIKOG INTERESA DODAN JOŠ JEDAN KONCERT

Najpopularniji hrvatski glazbenik na Tvrđavi sv. Mihovila nastupit će dvije večeri zaredom, 23. i 24. kolovoza 

Petar Grašo ponovno je pokazao zašto je jedan od najtraženijih izvođača u regiji. Njegov prvi nastup na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila 23. kolovoza u organizaciji Star produkcije i Tvrđave kulture Šibenik izazvao je veliki interes publike da je splitski glazbenik odlučio održati još jedan koncert, dan kasnije, 24. kolovoza. 2019.

- Iznimno mi je drago što je moj koncert u Šibeniku izazvao toliki interes i sretan sam što ćemo se na tvrđavi sv. Mihovila družiti dvije večeri. Publika je moja najveća nagrada jer zajedno starimo sve ove godine, a ono što obećajem je da ću im dati sve od sebe kao i uvijek - rekao je Grašo.

Apsolutni rekorder protekle godine u osvajanju nagrada publike u Hrvatskoj i regiji velike dvorane i Arene odlučio je zamijeniti manjim koncertni prostorima na nadolazećoj ljetnoj turneji.

Nastup na tvrđavi Sv. Mihovila bit će izvrsna prilika da se uvjerite zašto je jedan od najtraženijih izvođača, a ulaznice za Grašin koncert 23. i 24. kolovoza u Šibeniku možete nabaviti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Šibenik: 23.08.2019.

Ulaznice nabavite na:

www.eventim.hr