00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


Sergej Ćetković - Cankarjev dom

U CANKARJEVOM DOMU 5. OŽUJKA NASTUPIT ĆE SERGEJ ĆETKOVIĆJedan od najpopularnijih pjevača u regiji, Sergej Ćetković, po prvi put će nastupiti u Ljubljani 5. ožujka 2022. godine u organizaciji Star produkcije. Glazbenik i kantautor, koji je na sceni više od 20 godina, za Dan žena priredit će romantični spektakl u Cankarjevom domu, sudeći po njegovim dosadašnjim nastupima. Iako po prirodi skroman, Sergej uživa status glazbene zvijezde u regiji. Njegovi nastupi izvor su pozitivne energije koja se riječima ne može opisati. Koncerti se često pretvore u veliki plesni podij, a ulaznice za njih rasprodane su tjednima unaprijed.

“Prvi koncert pred novom publikom uvijek je poseban doživljaj. Neizmjerno se radujem što ću imati privilegiju izvesti neke od svojih najljepših pjesama uživo pred obožavateljima moje glazbe u Ljubljani. Siguran sam da će ovaj koncert biti veličanstven. Potrudit ću se da ljudi iz dvorane izađu zadovoljni i obogaćeni ugodnim glazbenim iskustvom. Mnogo puta sam čuo da je slovenska publika izuzetna, a sudeći po tome što u Sloveniji imam ogroman broj obožavatelja koji su sa mnom u kontaktu na raznim društvenim mrežama, vjerujem da će ovaj susret biti početak nove, lijepe tradicije” -  kaže Sergej.

Ćetković je dosad objavio šest studijskih albuma i tri kompilacije, a 2014. godine nastupio je na Eurosongu s pjesmom Moj svijet i do danas je jedini predstavnik Crne Gore koji je stigao do finala ovog natjecanja. Sergejev koncert 5. ožujka 2023. glazbena je ljubavna priča koju ne smijete propustiti. Ulaznice se mogu kupiti od petka, 4. studenog 2022. na web stranici Eventim.si, na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima te na blagajni Cankarjevog doma.

Ljubljana: 05.03.2023.

Ulaznice nabavite na:

www.eventim.hr