00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


SERGEJ ĆETKOVIĆ U CANKARJEVOM DOMU

Sergej Ćetković jedan je od najomiljenijih pjevača u regiji, a njegovu glazbu posebno obožavaju žene. Nakon rasprodanih koncerta u regiji, Sergej će prvi put zapjevati u Ljubljani. Intimni koncert, u organizaciji Star produkcije, održat će 24. 2. 2021. godine u Cankarjevom domu, a na njemu će Sergej slovenskoj publici otpjevati svoje najveće hitove kao što su Pogledi u tami, Korov, Oči nikad ne stare i mnoge druge. Glazbenik i kantautor koji je na sceni 20 godina u ožujku je objavio novu pjesmu "Ljubav" za koju kaže da je najposebnija u njegovoj karijeri. Sergej potpisuje glazbu i tekst ove predivne balade, aranžman su napravili Marko Milatović i Vladan Popović Pop, dok je za sjajnu ekranizaciju koja gotovo prerasta u emotivnu filmsku priču, zaslužan Dušan Ivanović, autor mnogih nagrađivanih filmova i reklama. Iako po prirodi skroman, Sergej u regiji uživa status glazbene zvijezde. Sergejevi koncerti izvor su pozitivne energije koja se teško opisuje riječima i nerijetko se pretvore u veliki plesni podij, a ulaznice se rasprodaju i po nekoliko tjedana ranije.

Prvi koncert pred novom publikom je uvijek posebno iskustvo i neizmjerno se radujem što ću imati tu privilegiju da, pred poštovaocima moje muzike u Ljubljani, uživo izvedem neke od najljepših pjesama sa svog repertoara. Siguran sam da će ovaj koncert biti veličanstven i potrudiću se da svi ljudi punog srca izađu iz dvorane. Odavno slušam da je slovenačka publika jedinstvena, a sudeći po tome što u Sloveniji imam puno fanova, koji se vrlo često javljaju putem društvenih mreža, vjerujem da će ovaj susret biti početak jedne lijepe tradicije.

Ćetković je do sada objavio šest studijskih albuma i tri kompilacije, a predstavljao je i Crnu Goru na Eurosongu 2014. godine s pjesmom “Moj svijet”. Jedini je crnogorski predstavnik koji se kvalificirao u finale europskog natjecanja.

Sergejeva ljubavna glazbena bajka 19. svibnja u Cankarijevom domu koncert je koji se ne propušta, a ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim i na blagajni Cankarjeva doma.

Ljubljana: 24.02.2021.

Ulaznice nabavite na:

www.eventim.hr