00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


VALENTINOVO SA SERGEJOM ĆETKOVIĆEM U  SPLITU

Popularni pjevač razveselit će obožavatelje koncertom u Spaladium Areni 15.02.2020.

Jedan od najomiljenijih pjevača u regiji 15. veljače 2020. godine u organizaciji Star produkcije prvi će put nastupiti u splitskoj Spaladium Areni. Glazbenik i kantautor, koji je na sceni 20 godina u Zagrebu i Splitu će za Valentinovo, ako je suditi prema dosadašnjim nastupima, pripremiti romantičan spektakl.

Njegovi koncerti često se pretvore u veliki plesni podij, a nastup je uvijek popraćen vriskovima i ovacijama obožavatelja. Upravo tako izgledali su njegovi nastupi u Hrvatskoj. Ćetković je do sada tri puta rasprodao Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski, a ovoga ljeta imao je i uspješnu ljetnu turneju Jadranom.

Glazbeni put ovog velikana započeo je još u dječačkoj dobi u bendu "Vatrena srca" u kojem je sa samo sedam godina pjevao i svirao klavir. No profesionalnu karijeru započeo je 1998. nastupivši na festivalu Sunčane skale. Dvije godine kasnije objavio je prvi album koji već u startu postiže veliki uspjeh u Crnoj Gori, a kada je nova diskografska kuća Goraton otkupila prava i reprintala CD u državama bivše jugoslavije, Sergej je postao poznat širom regije. Ovaj veliki romantičar i izvanredan performer oduševit će vas svojim emotivnim izvedbama, a koncert u splitskoj Areni idealna je prilika da to i doživite. Ulaznice za koncerte Sergeja Ćetkovića u Spaladium Areni možete kupiti u sustavu Eventim.

Zagreb: 15.02.2020.

Ulaznice nabavite na:

www.eventim.hr