Najljepši dar za Dan žena – ekskluzivni nastup Andree Bocellija u zagrebačkoj Areni.

Nakon nešto više od tri godine slavni talijanski tenor vraća se pred hrvatsku publiku, koja će u veličanstvenoj izvedbi moći uživati 10. ožujka.

Zagrebačka Arena još jednom će biti poprište vrhunskog glazbenog spektakla.
Povodom Međunarodnog dana žena, pjevačka zvijezda vječnog sjaja Andrea Bocelli četvrti će put nastupiti pred domaćom publikom, koja ga je svaki put ispratila s oduševljenjem i ovacijama. Reakcije su to posve zaslužene, jer je ime ovog talijanskog tenora jamstvo jedinstvenog i vrhunski produciranog glazbenog događanja koje će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje klasične glazbe.

Nakon svjetala pozornica kao što su Carnegie Hall, rimski Kolosej, opere u Sydneyu i Berlinu te njujorški Central Park , Andrea Bocelli za publiku u zagrebačkoj Areni pripremio je pravu glazbenu poslasticu. Najavljen program predviđa dva dijela – u klasičnom dijelu tenor će izvoditi najpoznatije operne arije, dok će se u drugom dijelu posvetiti vlastitim najvećim hitovima. Nakon 80 milijuna prodanih nosača zvuka i brojnih osvojenih nagrada, tenor čiji upečatljiv glas sa širokim pjevačkim rasponom mnogi smatraju glasom novog milenija održat će novi veličanstven nastup na dan posvećen svim damama.

Datum koncerta:

Zagreb: 10.03.2018.

Ulaznice nabavite na:

www.eventim.hr