00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


Andrea Bocelli, Ljubljana 2021.

ODGOĐENO: Andrea Bocelli - Center Stožice

Poštovani kupci!

Zbog još uvijek aktualne pandemije COVID-19, slijedeći odluke slovenskih nadležnih tijela koje ograničavaju održavanje događanja i broj posjetitelja u zatvorenim prostorima, sa žaljenjem želimo obavijestiti da se koncert Andrea Bocellija, koji je bio na rasporedu za 20.11.2021. odgađa. Novi termin koncerta je 08.10.2022. godine.

Ulaznice vrijede za novi datum. Ako vam novi datum ne odgovara, karte možete vratiti od sutra, 10. studenoga do 30. studenoga 2021. Ulaznice se vraćaju na prodajnom mjestu na kojem ste ih kupili. Kupci koji su ulaznice kupili putem weba trebaju se obratiti na info@eventim.si

- Bocelli je prvim nastupom 2016. oduševio slovensku publiku i tada je obećao da će se vratiti. Drago mi je što će se to i ostvariti – rekao je organizator koncerta i direktor Star produkcije Alen Ključe.

Slavni talijanski tenor do sada je snimio 15 albuma, koje je prodao u više od 90 milijuna primjeraka, te devet opera. Karijeru je započeo 1992. godine, a ispočetka mu je puno pomogao Zucchero, koji je tražio nekog tko bi s Lucianom Pavarottijem snimio demo snimku za jedan duet. Bili su očarani Bocellijem I njegovom izvedbom, a on se potom predstavio na Sanremo festivalu. Ubrzo je slijedila i prva velika uloga u Verdijevoj operi Macbeth, nakon čega su se uspjesi nezaustavljivo počeli nizati. Ipak, najvećom prekretnicom smatra se pjesma ''Con te partirò'', čija je inačica u duetu sa sopranisticom Sarom Brightman 1996. godine zasjela na vrh glazbenih ljestvica i s vremenom postala jedna od najpopularnijih pjesama svih vremena. Kroz brojne nastupe i objavljene albume Bocelli je stekao naklonost najšire publike, glazbenika i glazbenih kritičara. Jedan je od rijetkih koji je nastupao pred trojicom Papa, četiri američka predsjednika, britanskom kraljevskom obitelji, a koncerte je imao i u njujorškom Central parku, londonskom Royal Albert Hallu, ispred egipatskih piramida i ispod Eiffelova tornja u Parizu.

Tenor, čiji upečatljiv glas sa širokim pjevačkim rasponom mnogi smatraju glasom novog milenija ponovno priprema veličanstveni nastup, a ulaznice za ovaj koncertni spektakl, koji će se održati 07. ožujka. 2020. u ljubljanskoj dvorani Stožice mogu se kupiti već od 14. siječnja. 2019. u sustavu Eventim i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Ljubljana: 08.10.2022.

Ulaznice nabavite na:

www.eventim.hr