00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


ROD STEWART U SVIBNJU 2024. PRVI PUT U SRBIJI!

Proslavljena glazbena legenda najavila je svoje prvo gostovanje u Beogradu 17.5.2024. u Štark areni.

Ovaj je poznati Britanac jedan od najuspješnijih i najomiljenijih izvođača našeg vremena čija karijera traje već pet desetljeća i tijekom koje je prodao više od 250 milijuna albuma diljem svijeta. Svima su poznati njegovi veliki hitovi kao što su su "Sailing", "The First Cut Is The Deepest", "Rhythm Of My Heart", “Tonight’s the night” i "Maggie May".

Čak je dva puta uvršten u Rock and Roll Hall of Fame, dobitnik je nagrade Grammy za životno djelo, a 2016. proglašen je vitezom zahvaljujući svom doprinosu glazbi i humanitarnom radu. Jedan je od rijetkih umjetnika koji se može pohvaliti sa 16 singlova koji su bili u samom vrhu među 10 najslušanijih na Billboard Hot 100 ljestvici. S nevjerojatnih deset albuma kao i 26 hit singlova zasjeo je na vrh top lista u Velikoj Britaniji, kao i sa 17 albuma i 16 hit singlova u SAD-u.

Osim što je izvrstan pjevač sa svima prepoznatljivim glasom, Rod Stewart je i izniman autor pjesama koji uspješno spaja razne stilove stvarajući novu kombinaciju folka, rocka, bluesa i country glazbe na način kojim dobiva potpuno jedinstveni zvuk.

I na svom posljednjem studijskom albumu, “Tears of Hercules”, izdanom 2021. godine jedan je od autora na devet skladbi. Ovaj album, koji je odmah po izdavanju ušao u top pet najslušanijih, posebno mu je drag i važan. Naime, na njemu je i skladba “Touchdown” koju je posvetio svom ocu zbog kojeg je zavolio nogomet, a tu svoju veliku ljubav pjevač je prenio i na svoje sinove.

Uz sve koncerte na svjetskoj turneji, Rod Stewart još od 2011. godine nastupa u rasprodanom Ceasars Palace u Las Vegasu i za ove se izvedbe još uvijek traži karta više.

“Iskreno sam uzbuđen zbog svog prvog koncerta u Beogradu i veselim se što ću nastupati pred divnom srpskom publikom. Možete očekivati moje najveće hitove, ali i puno pravih iznenađenja!” – izjavio je Rod Stewart pred svoj koncert u Beogradu.

Organizator koncerta obećaje publici nezaboravnu večer i vrhunski provod: “Velika je čast, ali i zadovoljstvo zastupati glazbenu legendu kao što je Rod Stewart i organizirati njegov prvi koncert u Beogradu. Sigurni smo da će publika uživati u vrhunskoj produkciji, odličnoj glazbi i zabavi stoga jedva čekamo svibanj iduće godine!” – rekao je direktor Star Produkcije Alen Ključe.

Članovi fan kluba Roda Stewarta moći će svoje ulaznice nabaviti u pretprodaji od četvrtka 16. studenog u 11.00 sati do petka 17. studenog u 11.00 sati.

Ulaznice će biti u redovnoj prodaji u sustavu tickets.rs od petka, 17. studenog 2023. od 11.00 sati.

Ne propustite nastup ove svjetske megazvijezde i nabavite svoje ulaznice na vrijeme!

Beograd: 17.05.2024.

Ulaznice nabavite na:

www.tickets.rs